Buler

Har du fået buler i bilen?

Hvis du har fået buler i bilen, så kan vi hos AutoSkadeCenter Jerslev hjælpe dig med at rette dem ud igen. Vi har mange års erfaring inden for området, og ved præcis hvordan vi skal håndtere enhver situation. Oftest er det en ubehagelig oplevelse at få buler i bilen, og specielt hvis det ikke er din egen skyld. Her yder vi professionel hjælp, og sørger for at få skaden udbedret hurtigst muligt.

De fleste små buler kan repareres, hvis lakken ikke er beskadiget. Dette betyder, at det ikke er nødvendigt at lakere bilen efterfølgende. Der findes forskellige former for buler, heriblandt bløde buler, bilka-buler, udadvendte buler eller buler fra stenslag og haglskader. Uanset hvilken bule du har fået på bilen, står vi klar til at udrette den.

Vi er medlem af SKAD

SKAD er Danmarks repræsentant for karrosseribranchen, og er en arbejdsgiver- og brancheorganisation, der blev grundlagt tilbage i 1907. Som medlem er vi en del af et fagligt stærkt netværk, hvor der bl.a. er rådgivning, medlemsfordele og garantiordning for vores kunder.

Kontakt os og lad os ordne bulen professionelt og pænt

Med vores beliggenhed i Jerslev på Vestsjælland, når vi bl.a. ud til kunder i Kalundborg, Slagelse og andre omkringliggende byer. Vi står også klar til at hjælpe dig, uanset om du har fået buler i bilen, skal have repareret motoren eller har andre problemer med bilen.

Du kan kontakte os på telefonnr. 59 59 53 69 eller gå til vores informationsside

AutoSkadeCenter Jerslev • Vesterbygårdvej 10 • 4490 Jerslev • Tlf: 59 59 53 69 • Mail: post@ascj.dk