Glasskader

Lad os klare dine glasskader hurtigt og effektivt

Glasskader kommer altid uventet og ubelejligt. Derfor er det rart, at have hjælpen ved hånden når skaden først er sket. Hos Autocenter Jerslev udfører vi rudeudskiftninger eller reparation af stenslag på rekordtid og derfor behøver du ikke at vente længe, før du igen er godt kørende bag rattet i din bil.

Med glasskader gælder det, at det er langt billigere at få udbedret skaden med det samme, end det er at vente. Revner i glasset kan nemlig sprede sig, hvis det ikke bliver udbedret hurtigt. Kan du alligevel ikke afse bilen til værkstedet, bør du sætte et stykke tape hen over skaden, hvilket hjælper til at revnerne spreder sig langsommere. Det er dog bestemt ikke en holdbar løsning i længden og du bør stadig opsøge et bilværksted, så snart muligheden byder sig.

Vi står til rådighed med vores ekspertise

Stort set alle bilister oplever på et tidspunkt, at en sten hopper op og skaber en revne i en af bilens ruder. Vi har udskiftet og repareret bilruder til alle mulige typer biler og vi har derfor et godt udgangspunkt for, at finde den bedste løsning til din bil. Vi står til rådighed med vores viden og ekspertise, når du får brug for hjælp med din glasskade.

Du kan kontakte os på telefonnr. 59 59 53 69 eller gå til vores informationsside.

AutoSkadeCenter Jerslev • Vesterbygårdvej 10 • 4490 Jerslev • Tlf: 59 59 53 69 • Mail: post@ascj.dk