Buler

AutoSkadeCenter Jerslev udbedrer lakskader

Hos AutoSkadeCenter Jerslev ordner vi dine lakskader på bilen, hvis du har været uheldig. Vi oplever tit kunder, som har fået lakskader på deres bil, så for at hjælpe dig bedst muligt, udbedrer vi lakskaden hurtigt, sikkert og effektivt, så du igen kan køre normalt.

Vi er et erfaringsrigt autocenter i Jerslev, som ligger tæt på Kalundborg på Vestsjælland. Vi kan udbedre dine lakskader i høj kvalitet og samtidig til en rigtig god pris. Vi er derfor et oplagt valg at kontakte, hvis du har skader på din bil. For os er det vigtigt, at vi ordner lakskaderne hurtigt, så du får den bedst tænkelige oplevelse.

Lakskader kan resultere i rust

Hvis der er kommet skræmmer i lakken, er det billigere at få udbedret skaden med det samme, da eventuelle revner og skræmmer, kan give risiko for rust på bilen. Hvis der først er kommet rust under lakken, kan det blive en meget dyrere reparation, end det at få udbedret lakskaden i sig selv.

Det er en god idé at kontakte os med det samme skaden er sket, og gerne samme dag, så vi kan ordne din bil straks. Ring til os, vi står klar til at hjælpe dig. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefonnr. 59 59 53 69 eller gå til vores informationsside

AutoSkadeCenter Jerslev • Vesterbygårdvej 10 • 4490 Jerslev • Tlf: 59 59 53 69 • Mail: post@ascj.dk