Pladearbejde

Vi udførerpladearbejde på din bil

Hos AutoSkadeCenter Jerslev udfører vi pladearbejde på din bil. Dette kan bl.a. være i forbindelse med forsikringsskader, hvor vi udbedrer skaden hurtigt og korrekt. Vi er placeret i byen Jerslev, der ligger tæt på Kalundborg på Vestsjælland. Her har vi kunder fra det nærliggende område, men også folk, som kommer længere væk fra, for at opleve en god service og en fornuftig pris.


Forsikringsskader - vi kender processen

Hos AutoSkadeCenter Jerslev tager vi os af alle former for forsikringsskader. Vores ønske er, at alle kunder får en positiv oplevelse, og samtidig en hurtig og faglig udbedring af den skade, der er sket på din bil. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, for at kunne tilgodese vores kunder behov.

Du kan både udfylde skadeanmeldelsen på værkstedet eller derhjemme. Der vil blive lavet en opgørelse til forsikringen/taksatoren, når bilen kommer ind på værkstedet. Herefter vil bilen blive besigtiget. Selve reparationen vil være efter aftale mellem taksator og os, samt ønsker fra kunden, hvis der ønskes yderligere arbejde på bilen.

Kontakt os for mere infomation

Har du brug for pladearbejde, står vi klar til at hjælpe dig. Så vidt det er muligt, er vores målsætning at hjælpe vores kunder med det samme, så du igen kan køre i din egen bil, uden skader og problemer. Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe til os.

Du kan kontakte os på telefonnr. 59 59 53 69 eller gå til vores informationsside

AutoSkadeCenter Jerslev • Vesterbygårdvej 10 • 4490 Jerslev • Tlf: 59 59 53 69 • Mail: post@ascj.dk