Buler

En rust plet bør fjernes med det samme!

Opdager du en rust plet på din bil, så er det vigtigt at du får fjernet rusten hurtigt, så den ikke begynder at brede sig til andre steder på bilen. Det er altid langt billigere, at tage rustskader i opløbet, end hvis det først har fået lov til at brede sig.

Vi specialiserer os indenfor reparationer på køretøjer og kan fjerne en rustskade helt, men samtidigt også hjælpe til at forebygge, så rustskader ikke opstår igen. Vi sætter en ære i veludført arbejde og derfor er det vigtigt at alt vores arbejde udføres professionelt og effektivt.

En rust plet kommer sjældent alene

Når der opstår rustskader et sted på dit køretøj, så kan det være en indikation på, at de også vil opstå andre steder. Derfor gennemgår vi altid hele bilen og tjekker om der skulle være andre steder der ser sårbare ud. På den måde kan vi hjælpe dig med, at få taget rusten i opløbet. Dette medfører, at du slipper for langt dyrere udbedringer på bilen i fremtiden.

Vi har hjulpet mange private- og erhvervsfirmaer i området ved Kalundborg, Vestsjælland med forskellige typer rustskader. Vi står derfor naturligvis også til rådighed med at hjælpe dig med netop din rustskade.

Du kan kontakte os på telefonnr. 59 59 53 69 eller gå til vores informationsside

AutoSkadeCenter Jerslev • Vesterbygårdvej 10 • 4490 Jerslev • Tlf: 59 59 53 69 • Mail: post@ascj.dk