Stenslag

Har du været så uheldig at få et stenslag?

De fleste bilister oplever desværre, på et eller andet tidspunkt i sin tid som billist, et stenslag. Uanset om det rammer forruden eller i lakken, så er det en træls situation.

Med stenslagsskader gælder det, at det er billigere at få udbedret hurtigt, fordi eksempelvis revner i forruden, kan brede sig og dermed gøre det endnu dyrere at reparere, ligesom revner i lakken kan give rust, der også kan brede sig.

Vi tilbyder at udbedre skaden hurtigt og effektivt og sørger for at du får din bil tilbage på vejen, så hurtigt som muligt. Vi sætter altid en ære i veludført arbejde og høj kvalitet, derfor er det vigtigt at vores reparationer er udført ordentligt, helt ned til mindste detalje.

Kontakt os og få ordnet sin skade hurtigst muligt

Det er dog ikke altid nødvendigt at få skiftet hele forruden. Nogle gange kan mindre skader repareres, hvilket bestemt er en billigere løsning. Det vil dog også være afgørende, hvor skaden er sket på forruden. Vi står klar med vores ekspertise og kan vejlede dig til hvilken løsning din stenskade kræver.

Vi har igennem tiden ordnet særdeles mange forskellige typer stenslag for kunder i Kalundborg, Vestsjælland. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig med din skade.

Du kan kontakte os på telefonnr. 59 59 53 69 eller gå til vores informationsside

AutoSkadeCenter Jerslev • Vesterbygårdvej 10 • 4490 Jerslev • Tlf: 59 59 53 69 • Mail: post@ascj.dk